Mijn tante Marieke (Mika voor de mensen die haar via yoga kennen) en haar man Martin Kuipers gaan speciaal voor mijn reis een benefiet-sessie Yoga&Muziek geven. Het bedrijf Blue Boat Company heeft hiervoor één van hun rondvaartboten beschikbaar gesteld! Super!

Zie hier de aankondiging voor Yoga&Muziek

Zondag 24 februari 2019 10.00u

Voor mijn neef Tijl komen Martin en ik naar Amsterdam om een benefiet-sessie Yoga&Muziek te geven. OP EEN RONDVAARTBOOT van de Blue Boat Company! Zij sponsoren ons de rondvaart, wij geven twee uur lang Yoga&Muziek. Kopje thee erbij en varen maar! Kapitein Huib is een mooie route aan het uitstippelen, wij bereiden ons voor op een yogasessie waarin we muziek, mantra’s, in jezelf keren en toch ook naar die prachtige stad kijken gaan combineren 😀

Wil je dit meemaken?

Neem 40 euro mee naar de Stadhouderskade nr.30. Daar staan we voor je klaar op zondagochtend 24 februari, 10.00u. Met jouw bijdrage sponsor je Tijl zijn DROOM!! Hij gaat een half jaar op een driemaster de oceaan bevaren en maakt daarmee een prachtreis met School at Sea.

We zijn je dus niet alleen dankbaar als je meegaat, we hopen dat je een mooi en uniek tochtje met ons beleeft!!