Zondagochtend, Amsterdam wordt langzaam wakker en wij staan stoelen uit de rondvaartboot van de Blue Boat Company te halen. Daar komen yogamatten te liggen. De Blue Boat Company sponsort vandaag dit schip, mijn vader is kapitein en gaat varen. Mijn tante Marieke (Mikayoga) geeft samen met haar man Martin een benefiet-concert met yoga, speciaal voor mijn reis!

De boot is vol!

Super, via het Amsterdamse netwerk komen veertien mensen op deze benefiet-tocht af. Eerst een uurtje yoga, daarna een rondvaart door een mooi stukje Amsterdam. Het is een mooi tochtje, al liggend in een yogahouding (ik deed ook mee!) keek je naar boven en zag je meeuwen vliegen en soms zwaaide iemand vanuit een hoge flat naar de rondvaartboot. Dat was waarschijnlijk wel een grappig gezicht.

School at sea

Het meest bijzondere moment is als Marieke ons uit de eindontspanning haalt en wij onze ogen weer open hebben; iemand roept: “Hey, School at Sea!” En we varen langs een keet waar School at Sea op staat… Mooi toch? Allermooist is dat met deze sponsoractie ik weer VIJF dagen verder op zee geholpen ben!