Dat je me ook op een andere manier kan sponsoren dan door cash te schenken, laten mijn vrienden zien tijdens de veiling die ik op zaterdagmiddag 20 april houd in Checkpoint Charlie in Amsterdam. Ik krijg de leukste dingen aangeboden om te kunnen veilen. Die dag is er ook MUZIEK. Meerdere muzikanten komen gratis optreden voor deze crowdfundactie! Wees erbij, schaf iets leuks aan, of breng iets leuks in voor de veiling, ik ben je superdankbaar either way!

Inbreng veiling Tijl@Sea

  • Een nieuw keukenapparaat
  • Massage van de geweldige masseur Jasper 😀
  • Een etentje voor 2 bij Syrisch restaurant Sham
  • Een lunch voor 2 bij Nelis West (sju, koffie en broodje)
  • Een lunch voor 2 bij Belleami
  • Een supergoed fietsslot van de beste fietsenmaker in Amsterdam: Klaver2wielers!
  • Een schilderij speciaal voor mij gemaakt door de Syrische Kunstenaar Khattar (afgestudeerd aan de Academy of Fine Arts in Damascus)
  • Een blik heerlijkste koekjes uit Jordanië
  • Bowie! Van de hand van de geweldige Natasja!

Meer informatie volgt, ik zou het super vinden als je erbij bent die dag! Wil je iets inbrengen voor de veiling? Neem dan contact met me op.

Kom naar Checkpoint Charlie zaterdag 20 april!

Adres: Nassaukade 48, Amsterdam