Wow! De afgelopen weken waren erg druk! Zo mocht ik bij Bierproeflokaal In De Wildeman bijzondere bierglazen verkopen en was er een wat minder succesvolle missie bij molen De Otter 🙂 Ik had afgesproken om er een paar uurtjes te gaan zitten om zo enthousiaste molendagbezoekers te informeren over mijn avontuur. Dat liep even anders helaas. De molen was onverwacht gesloten. Ik ga gauw eens langs om te kijken wat er mis is gegaan. Misschien een herkansing!

Gelukkig is inmiddels de zomer ook weer begonnen en help ik Egon op de zondagen dat de Poppenkast op de Dam staat. Egon is tof en maakt ook een beetje reclame voor mij tussen de voorstellingen door. Bedankt!

Heel erg goed nieuws is dat ik inmiddels meer dan de helft van het benodigde bedrag bij elkaar heb! Nou willen mijn ouders wel dat ik nog terugkom van mijn reis, daarvoor zijn we nog altijd met z’n allen hard bezig. Ik val voortdurend bedrijven in de buurt lastig om nog meer bekendheid te krijgen 😉 en hopelijk kunnen wij binnenkort een Fancy Fair organiseren! Ook zit ik te denken aan een Cleanup-actie of iets dergelijks.

De verkoop van vooral de t-shirts maar ook mokken en tassen met het geweldige logo ontworpen door Maurice, loopt nogsteeds lekker door. Heb je mensen in je omgeven die nu nog stééds geen reclame voor mij maken? Leg ze uit dat ze mij er mee helpen en ze er zelf heel blij van worden 😉

Zoals je ziet zit ik niet stil en begin ik steeds meer zin te krijgen in oktober! Heb jij nog waanzinnige tips voor de Fancy Fair of kun je een leuk kunstje? Laat het me weten!

Dat was het wel weer voor nu geloof ik. Iedereen heel erg bedankt voor de steun tot nu toe en hopelijk tot ziens bij één van mijn evenementen!