Deze vakantie was geweldig! Ik heb gesurfd, gezeild, gezwommen en nog veel meer! Ook hard gewerkt: Twee weken bij Zeilschool De  Duikelaar,  bijna elke zondag met Egon en Jan Klaassen bij de Poppenkast op de Dam en heel veel rondjes door mijn stad als gids bij Blue Boat. Afgelopen week begonnen op een nieuwe school, het Cartesius Lyceum. Zij zijn erg enthousiast en steunen mij met School at Sea. Dus nog even hard aan het werk voordat ik 22 oktober aanmonster. Heb er zo’n zin in!

Net mijn contactlenzen opgehaald bij Anna M Eyewear en zij sponsoren 6 maanden contactlenzen! Super bedankt! En nu dan de laatste loodjes….Ik ben al ver dank zij alle lieve en geweldige mensen die mij hebben geholpen de afgelopen maanden. Maar ik ben er nog niet…Dus: heb jij nog ideeën? Of nog geen fantastisch t-shirt, mok, tas of pet? Laat het me weten. En deel mijn website 🙂