De Kaapverden waren prachtig! Wij waren aangekomen op het eiland Sao Vincent! De eerste dag daar leek niet heel speciaal te worden totdat.. wij te horen kregen dat wij naar het strand mochten! Iedereen pakte hun flipper, duikbrillen en snorkels en groepje voor groepje gingen we met het bijbootje naar land, we lagen namelijk niet meer in de haven maar in een baai. Eventjes lopen, de vriendelijke mensen gedag zeggen en van het zonnetje genieten later kwamen we aan bij het strand, het was prachtig! De eerste twee meter was het water zo helder dat je elkaar in detail onder water kon zien, daarna werd het prachtig donkerblauw en heel snel heel diep. We zwommen, speelden strandrugby (waar ik nog steeds een wond van heb) en hadden een geweldige middag. De tweede dag was nog beter namelijk… vrije tijd! Ik heb vrienden en familie gebeld, souvenirs gekocht en veel veel veel te weinig eten ingeslagen voor de oversteek. Dan om twee uur gingen we mee met Angelo! Een local met de beste muzieksmaak ooit! We mochten in een klein tourbusje het hele eiland doorrijden en de beste stukjes zien, het was geweldig. (In Dominica komen er foto’s jullie kant op ;)) De laatste dag was minder maar nog steeds hadden we prachtig uitzicht bij het studeren.