Fire fire fire, fire fire fire, fire fire fire, in my soul! Dat was een liedje dat we hebben geleerd bij de Rastafari, maar eerst: aankomst op Dominica! We kwamen midden in de nacht aan en het was in één woord: donker.. maar die ochtend werd het een ander woord: adembenemend! Die dag was één van de chillste van de afgelopen 2 maanden (wow dat is snel gegaan). We hadden geen wacht, geen school en mochten de hele dag zwemmen, chillen en lol hebben! We hebben een lijn vastgemaakt met een kant aan het kluivernet en een kant aan de fokkenra zodat we konden slingeren en dat was geweldig! Die dag daarna was er weer school voor iedereen behalve, je raadt het, de heer de Vries! Ik had namelijk keukendienst. We hebben voor ontbijt en lunch brood gegeten en als avondeten stoofvlees met couscous! Erg lekker! Helaas moesten we behalve de normale keukendienst ook nog ’s brood voor de dag daarna maken, we moesten namelijk om 6 uur op en er was dus geen brood gemaakt die ochtend dus.. dag dag pauze, hallo brood bakken! Wel erg lekker brood geworden, al zeg ik het zelf. Die dag daarna was het zover: De Boiling Lake hike was er. Iedereen was erg bang dat het een El Teide 2.0 zou worden maar het viel erg mee. Het was wel heel zwaar, maar het uitzicht was prachtig. Ook heb ik als een van de enigen gezwommen in een natuurlijke hot tub, waarschijnlijk het mooiste dat ik tot nu toe met SaS heb meegemaakt. Toen we uiteindelijk terug waren gingen we allemaal zwemmen bij het beginpunt. Het water was ijskoud maar we hadden een reden om te gaan. De grot waar we doorheen zwommen was namelijk een grot waar een scene uit Pirates of the Carribean 2 was opgenomen! Lijp toch!? Ook dat was ontzettend mooi. Toen we uiteindelijk allemaal in de busjes zaten waren we allemaal gesloopt. Iedereen lag op elkaars schouders door een tekort aan rugleuningen en al gauw vielen de meesten in slaap. De twee dagen daarna waren de meest rustgevende van heel School at Sea. Het enige inspannende wat we hadden gedaan was een hike van een uurtje naar een gigantische waterval, maar na de 7 uur hike van de dag daarvoor was dat niks! De rest van de tijd hebben we vrij weinig gedaan. Beetje rondgelopen, gepraat met de locals en heerlijk eten gegeten. Nu zit ik op de bank in de salon van de Thalassa net weer terug.